logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zingen voor Israël'
22okt 2016

Zingen voor Israël

Zaterdag 22 oktober 2016, van 19:15 uur tot 21:00 uur.

In samenwerking met de Commissie Kerk en Israël van de Hervormde Gemeente ’s-Gravendeel organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor- en samenzangavond op zaterdag 22 oktober 2016.

De avond wordt gehouden onder het motto “Zingen voor Israël” in de Hervormde Kerk, Hendrik Hamerstraat 1 in ’s-Gravendeel.

Aanvang: 19.30 uur, maar vanaf 19.15 uur zal er al samenzang zijn.

Muzikale medewerking wordt verleend door een groot mannenkoor, het Chr. Krimpens Mannenkoor uit Krimpen aan de IJssel. Dit 100 leden tellend mannenkoor staat onder leiding van Hans van Blijderveen. Christian Verwoerd (piano en zang), Erika de With (zang) en Johan de Wit (gitaar) zullen een aantal Israëlische liederen ten gehore brengen. Arie van der Vlist bespeelt het orgel, zowel bij de koorzang als bij de samenzang. Naast koorzang zal er namelijk ook veel samenzang zijn. Hierbij zal Jan-Willem van den Bosch de trompet bespelen. Bovendien zal hij de sjofar blazen, een oud Bijbel s instrument.

Ds. R. ten Napel opent de avond. De meditatie wordt gehouden door ds. H. Poot. Het thema zal zijn: Joodse feesten.

Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden voor het project Breng de Joden thuis. Ook is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal er een (kleine) boekentafel zijn.

Contactinformatie:
Locatie: Hervormde Kerk, Hendrik Hamerstraat 1 in ’s-Gravendeel.
Organisator: Commissie Kerk en Israël van de Hervormde Gemeente ’s-Gravendeel


Deel dit bericht met je vrienden!