logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open morgen en peuterochtend basisschool De Schelf'
05okt 2016

Open morgen en peuterochtend basisschool De Schelf

Woensdag 5 oktober 2016 vanaf 09:00 uur.

De ervaring leert dat een basisschool kiezen voor je kind best lastig is. Als je kind bijna vier jaar wordt, ga je nadenken over wat jij belangrijk vindt voor je kind en voor jezelf. OBS De Schelf ondersteunt graag in dat proces.

Bij OBS de Schelf is iedereen van harte welkom voor een gesprek en een rondleiding. Wij vinden namelijk dat een bewuste schoolkeuze de enige juiste keuze is. Stel al je vragen, deel je twijfels en laat ons weten wat je vindt, zoekt en verwacht van een school.

Kijkt u vooral eens op de website van onze school www.deschelf.nl en lees bij documenten ”Kies voor de Schelf.”

Tijdens onze jaarlijkse open morgen is het mogelijk voor alle (groot-)ouders en andere belangstellenden om onze school te bezoeken en in de verschillende groepen lessen te volgen tussen 9.15 en 11 uur. Hierdoor krijgt u de kans om uw kind in onze dagelijkse praktijk bezig te zien en te ervaren wat en hoe ze leren. We laten deze morgen dus lessen zien, die horen bij onze wekelijkse routine. Daarnaast is deze morgen georganiseerd als een manier voor nieuwe ouders om onze school te leren kennen.

Deze open morgen zal om 9 uur starten met de opening van de kinderboeken week in de centrale hal van de school.

Als woensdag 5 oktober al vol is in de agenda voor belangstellenden dan kunnen wij u verwijzen naar woensdag 9 november a.s. Peuters kunnen dan meespelen in de groepen 1/2. Ook een fijne manier voor toekomstige leerlingen en ouders om de Schelf te leren kennen en voor onze school te kiezen!

Vertel het vooral aan bekenden, familie en vrienden, die een goede basisschool zoeken!

Contactinformatie:
Locatie: Vlasstraat 3 in 's-Gravendeel
Organisator: Openbare basisschool De Schelf
Email:info@deschelf.nl
Website:www.deschelf.nl


Deel dit bericht met je vrienden!