logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Taalspreekuur in 's-Gravendeel'
05okt 2016

Taalspreekuur in 's-Gravendeel

Woensdag 5 oktober 2016, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

Speciaal voor deze mensen is het Taalhuis Hoeksche Waard geopend. Er worden taallessen gegeven door vrijwilligers en er is elke week een taalspreekuur – waar je met vragen terecht kan. Woensdag 28 september van 10 uur tot 11 uur is het eerste taalspreekuur van het Taalhuis Hoeksche Waard in de bibliotheek in Numansdorp.

Het taalspreekuur is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over taal, taallessen en taalaanbieders. Het is niet alleen voor mensen die de Nederlandse taal beter willen leren, maar ook voor volwassenen die zelf beter willen leren lezen en schrijven. Ook voor mensen die hun (digi)taalvaardigheden willen verbeteren.

Tijdens het taalspreekuur kan je gratis met je vragen terecht. Het spreekuur is bedoeld voor volwassenen die willen weten waar ze Nederlands kunnen leren of waar ze hun kennis van de taal kunnen verbeteren.

Op het Taalspreekuur is er een deskundige vrijwillige medewerker aanwezig die advies kan geven over taalaanbieders en cursussen voor elk niveau. Bovendien worden geïnteresseerden wegwijs gemaakt in het aanbod van de bibliotheek op het gebied van leermiddelen, zoals boeken, luisterboeken en digitale bestanden.

Taalspreekuur

  • Woensdag 22 september, 10 uur tot 11 uur in Bibliotheek Numansdop
  • Woensdag 5 oktober, 10 uur tot 11 uur in Bibliotheek ’s-Gravendeel
  • Woensdag 12 oktober, 10 uur tot 11 uur in Bibliotheek Numansdorp
  • Woensdag 19 oktober, 10 uur tot 11 uur in Bibliotheek ’s-Gravendeel
  • Woensdag 26 oktober, 10 uur tot 11 uur in Bibliotheek Numansdorp

Toegang gratis

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!