logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dierendag kattendag'
04okt 2016

Dierendag kattendag

Dinsdag 4 oktober 2016 vanaf 20:00 uur.

Katten zijn sociale dieren en hun lichaamstaal drukt precies uit hoe zij zich voelen. Samen met gedragstherapeut Marcellina Stolting leer je de signalen van je kat lezen. Dinsdag 4 oktober 2016 om 20.00u in de Bibliotheek in Numansdorp.

Honden hebben baasjes, katten hebben personeel. Iedere kattenliefhebber zal deze uitspraak onmiddellijk herkennen. Soms is het net alsof je kat je niet ziet staan. Aaien mag niet altijd en als je niet uitkijkt kan je een grauw of een snauw krijgen. Het volgende moment is je kat weer poeslief en wil ze op schoot.

Onvoorspelbaar? Nee hoor! Wie zich verdiept in het gedrag van katten, kan het innerlijke leven van dit lieve roofdiertje leren lezen. Want katten zijn sociale dieren, die non-verbaal hun gevoelens met anderen delen.

Kattengedragstherapeut Marcellina Stolting weet er alles van en leidt het publiek binnen in de gevoelswereld van de kat. Speciaal voor dierendag in de Bibliotheek in Numansdorp. Na afloop krijgen bezoekers een goodiebag mee met een verrassing voor de kat en voor het baasje.

Vooraf aanmelden noodzakelijk via www.debhw.nl of in de bibliotheek | toegang: € 5,00 en met je Biebpas € 2,50 | Dinsdag 4 oktober 20 uur tot 22 uur in Bibliotheek Numansdorp | Wethouder van den Veldenweg 3 | Numansdorp

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!