logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jos Gielen in De Opkamer'
02okt 2016

Jos Gielen in De Opkamer

Van zondag 2 oktober 2016 tot en met maandag 31 oktober 2016.

Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam is zondagmiddag 2 oktober 2016 open van 12.00-17.00 uur. Jos Gielen exposeert met schilderijen, bronzen beelden, keramiek en werk in Corten-staal. De expositie duurt tot eind oktober en is eveneens op afspraak te bezichtigen. Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Eelse Bies, 06 38928155 of via www.galeriedeopkamer.nl

Jos Gielen is beeldend kunstenaar. Geboeid door de mens creëert hij bijzondere werken waarin dit thema duidelijk naar voren komt. Zijn uitgangspunt is dat de ene mens niet zonder de andere mens kan. “Samen sterk” is zodoende een terugkerend onderwerp in zijn werk.
Zijn werk kan omschreven worden als abstract en modern. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door het uitbeelden van gestileerde mensengroepen die in een bijna architectonisch verband worden samengebracht.

Jos Gielen vervaardigt niet alleen kleurrijke schilderijen en bronzen beelden maar ook (tuin-)objecten en (relatie-)geschenken. Daarnaast is toegepaste kunst een gebied waarin Jos Gielen bekwaam is.

Alle werken van Jos Gielen zijn uitermate geschikt als exclusief en betaalbaar geschenk voor (zakelijke) relaties, huwelijken, jubilea, etc.
Jos Gielen heeft zijn eigen atelier gevestigd aan de Zinkweg 241, 3262BH te Oud-Beijerland (www.josgielen.nl)

Contactinformatie:
Locatie: Merwedestraat 21, Maasdam
Organisator: Galerie De Opkamer
Telefoonnummer: 06-3892 8155
Website:www.galeriedeopkamer.nl


Deel dit bericht met je vrienden!