logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
26sep 2016

Ouder-kindavond over sociale media

Maandag 26 september 2016, van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Sociale media als Facebook, Instagram en Whatsapp zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Heel handig voor wie snel contact wil leggen, entertainment zoekt of op zoek is naar nieuws dat aansluit op zijn of haar belevingswereld.

Omdat sociale media niet alleen goede kanten maar ook minder goede kanten heeft, is er maandagavond 26 september 2016 om 19.00 uur een ouder-kindavond op de Tandem.

Onder begeleiding van trainer vanuit de Overbrugging Sandra Hol, Mediacoach van de Bibliotheek Lisette van Zanten en Jongerenwerker Michelle Rath en haar werkers bieden zij een interactieve avond van het gebruik en misbruik van social media aan.

Alle ouders, opa, oma’s en andere belangstellenden zijn welkom. Kinderen met of zonder ouders vanaf een leeftijd, waarvan u denkt dat het belangrijk is dat uw kind aanwezig is, zijn welkom.

Het eerste deel van de avond bestaat uit aan de volwassenen informatie geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van social media. De kinderen hebben apart met elkaar een gesprek over wat zij doen  met social media en waar zij voor uit moeten kijken op social media. Het tweede deel van avond spreken ouders en kinderen samen over bestaande gebeurtenissen uit de sociale media en hoe daar mee om te gaan.

Zaal gaat open om voor een kopje koffie om 18.45 uur. Start 19.00 uur. De avond is omstreeks 20.30 uur afgelopen.

Contactinformatie:
Locatie: De Tandem
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!