logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
24sep 2016

Open dag AZC 's-Gravendeel

Zaterdag 24 september 2016, van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Op zaterdag 24 september 2016 van 12.00 - 16.00 uur is er een landelijke Open azc dag. Bijna 100 asielzoekerscentra in het land openen hun deuren om belangstellenden een indruk te geven van het wonen en werken op een azc. De landelijke Open azc dag is een initiatief van het COA en VluchtelingenWerk Nederland.

Omwonenden en andere belangstellenden worden uitgenodigd om kennis te maken met de bewoners. Ontmoeting staat centraal. Er zijn rondleidingen, workshops en kinderactiviteiten. Daarnaast vertellen organisaties die werkzaam zijn op een azc meer over hun werkzaamheden in de asielprocedure; het opvangen en begeleiden van (ex) asielzoekers. De dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V).

Wij nodigen u graag uit om 24 september aanwezig te zijn bij de open dag van azc 's-Gravendeel, Kilweg 41 in 's Gravendeel.

Gezien de beperkte parkeermogelijkheden, willen wij belangstellenden vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Meer informatie over de landelijke open dag is te vinden op www.openazc.nl.

Contactinformatie:
Locatie: AZC, Kilweg 41 's-Gravendeel
Organisator: COA en Vluchtelingenwerk Nederland
Website:Www.openazc.nl


Deel dit bericht met je vrienden!