logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop thriller schrijven'
20sep 2016

Workshop thriller schrijven

Dinsdag 20 september 2016, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

In de Hoeksche Waard zijn duizenden hobby-schrijvers. Iedereen die van schrijven houdt wordt uitgedaagd om op dinsdagavond 20 september van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland schrijfskills te verwerven en/ of te verbeteren. Het thema is thriller schrijven, spannend!

Het schrijven van een thriller is een vak apart. Hierbij is het van belang om de juiste schrijftechniek te gebruiken om onder andere spanning te creëren. Men kan hierbij denken aan het werken met cliffhangers, het op het verkeerde been zetten van de lezer en het achterhouden van informatie om dat vervolgens stukje bij beetje vrij te geven.

De workshop wordt gegeven door schrijver Robbert Meijntjes. Robbert Meijntjes is oprichter en voorzitter van gesubsidieerd schrijverspodium Frontaal. Iedere maand programmeert Frontaal vijf jonge aanstormende schrijvers en één Grote Gast (een gevestigd auteur) op het programma. Naast Frontaal is Robbert betrokken bij andere evenementen in de stad zoals Woordnacht, Kill Your Darlings, verschillende festivals en schrijft hij columns voor de Popunie. Regelmatig draagt hij voor op verschillende podia en werkt hij hard aan zijn debuutroman.

Deelname kost € 5,00 of € 2,50 met je biebpas.

Aanmelden kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of in een van de vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!