logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Moordspel Spannende Boeken Weken'
16jun 2016

Moordspel Spannende Boeken Weken

Donderdag 16 juni 2016, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Moord en doodslag. Misdaad en geweld. De lezers van De Bibliotheek Hoeksche Waard kunnen er geen genoeg van krijgen. Tot 19 juni 2016 vinden de Spannende Boeken Weken plaats. Twee weken volop aandacht voor misdaadliteratuur.

In elk van de negen vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard wordt een spannende boekentafel gemaakt. De mooiste en nieuwste thrillers van vaderlandse bodem staan hier aantrekkelijk uitgestald.

In de Bibliotheek in Numansdorp wordt op donderdagavond 16 juni een moordspel gespeeld: Maximum aantal deelnemers is twintig. In de bibliotheek is zogenaamd een moord gepleegd. Wie is de dader? De oplossing moet gevonden worden in de boeken en op internet. Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Toegang € 5,00 korting € 2,50 met je biebpas. Vooraf aanmelden noodzakelijk.

Simon de Waal heeft het geschenkboek voor 2016 geschreven, dat tijdens de Spannende Boeken Weken cadeau wordt gedaan door de boekverkoper bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Het motto is: Bloed in de polder. De Spannende Boeken Weken staan daarmee geheel in het teken van de Hollandse thriller.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!