logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Demonstratie Mediumschap'
16jun 2016

Demonstratie Mediumschap

Donderdag 16 juni 2016 vanaf 20:00 uur.

Op donderdagavond 16 juni 2016 om 20.00 uur geeft Myrthe Bruijnzeel wederom haar, inmiddels befaamde,  demonstratie Mediumschap in Strijen.

Ook deze avond zal zij weer, in opperste staat van concentratie, ontroerende contacten leggen met de wereld waarin onze ouders, familie en geliefden verder leven en hun liefdevolle boodschappen aan je doorgeven.

Wat doet een medium?

Een medium werkt vanuit de wetenschap dat leven niet ophoudt bij de fysieke dood. De band van liefde blijft bestaan. Onze dierbaren willen ons zo graag laten weten dat ze nog altijd heel dicht bij ons leven betrokken zijn. Helaas zijn velen van ons niet ontvankelijk voor hun boodschap. Daarom fungeert een medium als brug tussen de spirituele wereld en de onze.

Tijdens een demonstratie mediumschap vind er een warm weerzien plaats tussen de mensen hier en hen die wij al moesten laten gaan. Op hun eigen vertrouwde manier willen onze dierbaren ons laten weten dat zij daar net zo springlevend zijn als zij hier waren.

Myrthe zal op deze avond aan de hand van karakteristieke en zeer gedetailleerde kenmerken een overleden dierbare omschrijven, om op deze manier herkenbaar te maken wie er communiceert.

Aanvang 20.00 uur. Kosten € 15,00. Reserveren noodzakelijk i.v.m. de beschikbare ruimte.

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Telefoonnummer: 06-53518321
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!