logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'NLS in Concert 2016'
11jun 2016

NLS in Concert 2016

Zaterdag 11 juni 2016 vanaf 20:00 uur.

Op zaterdagavond 11 juni 2016 zal sporthal de Schenkel in ‘s-Gravendeel weer zijn omgetoverd tot concertzaal voor “NLS in Concert 2016”.

Er is voor dit concert wederom een zeer gevarieerd programma samengesteld dat door de verschillende afdelingen van de muziekvereniging ten gehore wordt gebracht.

Op het programma van het fanfareorkest van NLS (dat inmiddels al weer ruim 7,5 jaar onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers staat) staat onder andere muziek uit de populaire Disneyfilm ‘Frozen’, maar ook muziek van Queen, K3 en Armin van Buuren komt deze avond voorbij.

De slagwerkgroep, die garant staat voor swingende en opzwepende ritmes, staat onder leiding van Cees van den Boogaard. Ook enkele jeugdafdelingen van NLS, waaronder de blokfluitgroep, zullen een groots optreden gaan geven.

Dit concert wordt er medewerking verleend door popkoor ‘A lot of…’ uit Cromstrijen onder leiding van Gerard Treffers, zij zullen zorgen voor een extra dimensie aan de werken die het orkest zal spelen, maar ook eigen werken onder begeleiding van het orkest zingen. Pianist deze avond is Rens van Rossum en de presentatie van het concert wordt verzorgd door Petra van Rossum-Speelman.

Kaarten voor deze avond (inclusief 1 consumptie) kosten €12,50 ( €8,50,- voor kinderen tot en met 12 jaar) en zijn in de voorverkoop vanaf 21 mei te verkrijgen bij DA drogist van Zessen in ’s-Gravendeel.

Ook kunt u kaarten reserveren via secretariaat@nalangstreven.nl. Op de avond van het concert zijn ook kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Aanvang van het concert is 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur. U bent van harte welkom!

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: NLS 's-Gravendeel
Website:www.nalangstreven.nl


Deel dit bericht met je vrienden!