logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Avondvierdaagse in 's-Gravendeel'
07jun 2016

Avondvierdaagse in 's-Gravendeel

Van dinsdag 7 juni 2016 tot en met vrijdag 10 juni 2016, vanaf 18:30,.

De 55e editie van de Avond4daagse ’s-Gravendeel gaat plaatsvinden van dinsdag 7 juni 2016 tot en met  vrijdag 10 juni 2016.

Gezien het overlijden van de vorige organisator en het feit, dat zijn Stichting heeft aangegeven dit evenement niet meer te willen organiseren, hebben wij besloten om een nieuwe stichting op te richten om dit grote evenement voor het dorp te behouden. Wie zijn wij? Joke Peters, Annette en Erik van der Linden vormen het bestuur van de Stichting Avond4daagse ’s-Gravendeel.

Als organisatie heb je diverse activiteiten die ondernomen moeten worden om een dusdanig evenement te mogen en kunnen organiseren. Denk hierbij aan een vergunningaanvraag bij de gemeente Binnenmaas voor het mogen gebruiken van de wegen in ’s-Gravendeel, het oprichten van een stichting en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel waarbij ook het lidmaatschap van de Koninklijke Wandelbond Nederland niet mag ontbreken.

Verder hebben het Showkorps Juliana en het Fanfarekorps Na Lang Streven aangegeven om de wandelaars op vrijdagavond weer in te halen.

Ook heeft de IJsclub van ’s-Gravendeel hun gebouw beschikbaar gesteld om de inschrijvingen van de wandelaars te organiseren. De start zal ook vanaf deze locatie plaatsvinden.

Diverse vrijwilligers zullen ons ondersteunen in het maken van routes, het bijhouden van de diverse informatiekanalen en het knippen van de wandelkaartjes.

Omdat onze organisatie veiligheid hoog in het vaandel heeft staan zullen er ook een groot aantal verkeersregelaars de route beveiligen.

Zonder al deze vrijwilligers is het organiseren van een dergelijk groot evenement niet mogelijk.

Wij hopen op een fantastische week met veel mooi weer en veel deelnemers.

Voor vragen staat ons mailadres open: a4d-sgravendeel@kpnmail.nl

Kijk ook op onze facebookpagina Avond4daagse ’s-Gravendeel

Voorinschrijving op maandag 6 juni 2016 van 18.30 tot 20.00 uur en op dinsdag 7 juni tussen 17.30 en 18.00 uur in het IJsclubgebouw op Sportpark de Trekdam, aan het Schenkeltje.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50 per deelnemer inclusief herinnering.

Start vanaf het IJsclubgebouw op alle dagen:
10 kilometer om 18.30 uur.
5   kilometer om 18.45 uur.

Contactinformatie:
Locatie: IJsclubgebouw, Sportpark De Trekdam, Schenkeltje 7 te 's-Gravendeel
Organisator: Stichting Avond4daagse 's-Gravendeel
Email:a4d-sgravendeel@kpnmail.nl


Deel dit bericht met je vrienden!