logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
10mei 2016

Creatieve activiteiten op het leesterras

Van dinsdag 10 mei 2016 tot en met dinsdag 31 mei 2016.

In samenwerking met Pameijer worden elke maand diverse activiteiten georganiseerd op de leesterrassen in de Bibliotheek Oud-Beijerland en Numansdorp. Het leesterras is dé plek om elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. Bezoekers kunnen meedoen aan de activiteit, maar men kan ook gewoon een heerlijke kop koffie drinken en de krant of een tijdschrift lezen.
Vrijwilligers van Pameijer staan op dinsdag in de Bibliotheek Oud-Beijerland en op donderdag in de Bibliotheek Numansdorp voor iedereen klaar. Ze hebben altijd tijd voor een praatje en denken graag mee als je ergens tegen aanloopt in het dagelijks leven.

In de maand mei kunnen geïnteresseerden deelnemen aan diverse activiteiten op het leesterras. Zo kan men in Oud-Beijerland kleuren voor volwassenen en (leren) schaken. Iedereen is welkom!

Vanaf 10 mei zal op het leesterras in de Bibliotheek Oud-Beijerland gehaakt en gebreid worden ten behoeve van de schoenendoosactie actie4kids. Er worden knuffeltjes en sleutelhangers gemaakt, welke via de schoenendozen naar diverse landen in Afrika verzonden worden. De haak- en breiactie start op dinsdagmiddag 10 mei. Men kan iedere dinsdag tussen 14.00 en 17.00 uur meedoen. Deelnemers die thuis willen breien of haken, kunnen hun bijdrage inleveren op AC Hoeksche Waard, Oost Voorstraat 79 in Oud-Beijerland.

Bibliotheek Oud-Beijerland:

  • 10 mei: start haak-/breiactie t.b.v schoenendoosactie actie4kids
  • 24 mei: kleuren voor volwassenen. Tussen 14.00 tot 17.00 uur.
  • 31 mei: (leren) schaken. Tussen 14.00 en 17.00 uur.

De activiteiten zijn gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor een volledig activiteitenoverzicht op www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!