logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Koningsdag in ’s-Gravendeel bruisender dan ooit'
27apr 2016

Koningsdag in ’s-Gravendeel bruisender dan ooit

Woensdag 27 april 2016, van 09:15 uur tot 19:00 uur.

Woensdag 27 april 2016 zal ‘s-Gravendeel weer het bruisend middelpunt zijn van de Hoeksche Waard. Als ze ergens weten hoe Koningsdag gevierd moet worden, dan is het wel in het Seuterdorp ’s-Gravendeel.

“Vernieuwend” zo beschrijft het bestuur van de Oranjevereniging de viering van dit jaar. Zo is het programmaboekje vernieuwd, de opening vernieuwd en ook de rest van het programma is… vernieuwd!

Te beginnen bij de opening: het gebruikelijke oplaten van luchtballonnen door de kinderen is afgeschaft. Het bestuur draagt het milieu namelijk een warm hart toe! In plaats daarvan is er voor de kinderen een fantastische kindershow.

Vervolgens de markt: de aantrekkingskracht van de markt liep de laatste jaren langzaam terug. Dit jaar is de markt professioneel opgezet en groter en afwisselender dan voorgaande jaren.

Voor echte gelukstreffers kunt u terecht bij de kofferbakverkoop, zelf verkopen is ook mogelijk: reserveer gratis een plaats via de website www.4-oranje.nl.

De rotonde wordt weer een bruisende ontmoetingsplaats waar jong en oud de inwendige mens kan verwennen. Frites, gebakken vis, ijs en de enige echte seuters zullen hier te koop zijn. En ondertussen kan er genoten worden van live piano entertainment van “De Jongens Van Je Weet Wel”.

Alsof dit alles nog niet genoeg is, zal er tot 19:00 uur weer een groots feest losbarsten op het welbekende “Oranjefeestplein” waar DJ René weer voor de feesthits zorgt.

Klik hier om het programma te downloaden (pdf)

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Oranjevereniging 's-Gravendeel
Website:http://www.4-oranje.nl


Deel dit bericht met je vrienden!