logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing: De Moedige Mantelzorger'
21apr 2016

Lezing: De Moedige Mantelzorger

Donderdag 21 april 2016, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Werkgroep “Beij Blijven” van Welzijn Hoeksche Waard organiseert op 21 april 2016 van 10.00-12.00 uur in de Beijerkorf aan de Jan Tooropstraat 6 te Oud-Beijerland een lezing voor mantelzorgers, of diegenen die zich daar eigenlijk ( nog ) niet in herkennen.

De lezing is ontwikkeld voor mensen die allerlei 'ballen in de lucht' (moeten) houden en zichzelf daarbij vaak vergeten. Mantelzorgers herkennen zich vast en zeker in deze beschrijving. De lezing, met als ondertitel 'van moeten naar mogen' is een interessante ochtend waarin belangrijk is dat u zich als mantelzorger herkent en/ of als zodanig erkend wordt

Het doel van de lezing is om mensen te laten zien dat men terug gezet kan worden in hun eigen kracht, het geeft je weer het gevoel van regie terug krijgen en het besef dat 'zorgen-voor' bij jezelf begint. Kortom 'persoonlijk leiderschap'.
Vanuit dit persoonlijk leiderschap kijken we naar thema's die spelen bij mantelzorgers zoals bijvoorbeeld de relatie met de 'professionals' rondom de zorgvrager, grenzen aangeven, zorg voor eigen lijf en leden en omgaan met emoties. Dit alles kan in een aanvullende workshop uitgediept worden

In de lezing nemen wij u alvast een klein stukje mee op weg van Moeten naar Mogen.
We laten u kennis maken met een krachtig instrument, dat u kan gebruiken om 'lastige' situaties en uw eigen valkuilen anders te benaderen.

De Ik Moed lezing wordt gegeven  Mandy Verkerk, coach en toegepast psychologe gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking.
Toegang is gratis, koffie en thee voor eigen rekening.

Mocht u interesse hebben dan graag even aanmelden:
Mail hiervoor naar m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl of bel met de Beijerkorf: 088-7308940/41.

Contactinformatie:
Locatie: De Beijerkorf, Jan Tooropstraat Oud-Beijerland
Organisator: Welzijn Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 088-7308970
Website:http://www.welzijnhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!