logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing en informatiemarkt Van leesproblemen naar leesplezier'
07apr 2016

Lezing en informatiemarkt Van leesproblemen naar leesplezier

Donderdag 7 april 2016 vanaf 19:00 uur.

Op donderdagavond 7 april organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in de Bibliotheek Oud-Beijerland een lezing en informatiemarkt rondom leesproblemen: 'Van leesproblemen naar leesplezier'. De lezing wordt gegeven door kinderboekenschrijfster Annemarie Bon.Voor iedereen die meer wil weten over leesproblemen bij kinderen (basisschoolleeftijd) is dit een hele interessante avond. De informatiemarkt start om 19:00 uur en om 20:00 uur zal Annemarie Bon een lezing geven.

Annemarie Bon staat onder andere bekend om de boeken van Haas voor kinderen van 4 tot 9 jaar, de vele AVI-boekjes, de boeken van Goudkust, haar jeugdromans, zoals 'Oppassen', 'Een nieuw leven' en 'Niets meer te verliezen'. Tevens bezoekt zij jaarlijks veel scholen en geeft ze inspirerende lezingen en cursussen over leespromotie, leren lezen en schrijven voor kinderen.

Op de informatiemarkt staan verschillende organisaties die als doel hebben kinderen ondersteunen bij leesproblemen. Bezoekers kunnen informatie inwinnen bij onder andere Opdidakt, oudervereniging Balans, Ken je Kracht, Smartonderwijs en Studievaart. Ook is er de mogelijkheid om boeken te lenen van het Makkelijk Lezen Plein.

Deelname kost € 5,00 of € 2,50 met je biebpas. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of in een van de bibliotheekvestigingen.

Datum: donderdag 7 april
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Tijd lezing Annemarie Bon: 20.00 uur
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland (Steenenstraat 24)

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!