logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Mama Café bestaat 1 jaar'
06apr 2016

Mama Café bestaat 1 jaar

Woensdag 6 april 2016, van 09:30 uur tot 11:30 uur.

Mama café Hoeksche Waard bestaat in april 1 jaar. Hier zijn wij enorm trots op. Daarom gaan wij een feestje vieren!

Kom 6 april 2016 gezellig naar het mama café Hoeksche Waard in 'de Drie Lelies' in Puttershoek en vier het met ons mee.

Inloop vanaf 9.30 uur-11.30uur.

Bij feest hoort natuurlijk taart. Wij bakken de taarten en de consumptie is zoals altijd verplicht en reken je zelf af.

Deze ochtend is Monica Verschoor aanwezig om alle mama's samen met hun kindje gratis op de foto te zetten. Ook is er nog een verrassing voor alle kindjes 'verpakt' in een leuk iets. Voor de bezoekers is er weer een goed gevulde goodiebag.

Zoals jullie lezen allemaal leuke dingen!

Daarnaast is er natuurlijk ook gelegenheid om je vragen te stellen op het gebied van borstvoeding en dragen. Iedere mama is welkom! Ook al geef je geen borstvoeding & draag je je kindje niet. Wij dragen borstvoeding & het dragen van je kindje een warm hart toe, maar voor ons is elke mama welkom.

Kom jij ook? Tot 6 april!

Lactatiekundigen Wendy Schrier & Sandra Hensen
Draagconsulenten Linda Versendaal & Rianne van der Wulp

Info

Een gezellige plek in Puttershoek,in de Hoeksche Waard,waar (aanstaande) moeders elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Missie

Wij zijn er voor jou als je vragen hebt op het gebied van borstvoeding en dragen met een draagdoek of ergonomische drager. Tevens kan je ook bij ons terecht voor vragen op het gebied van massage en yoga. Natuurlijk ben je ook welkom al geef je flesvoeding & draag je niet, voor een gezellig samenzijn met andere mama's uit de Hoeksche Waard!!

Beschrijving

Een gezellige plek in de Hoeksche Waard, waar (aanstaande) ouders samen met hun kind(eren) elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en vragen kunnen stellen aan elkaar en deskundigen. Dit alles kan helpen om zekerder en met meer plezier ouder te zijn. Voor de (wat oudere) kindjes is er een speelhoekje. Elke maand zijn er 2 lactatiekundigen, 2 draagconsulenten en een massagetherapeut gespecialiseerd in zwanger en baby en een zwangerschapsyogadocent aanwezig. Door onze gezamenlijke en uiteenlopende kennis, kunnen wij ouders/verzorgers op verschillende facetten van de zwangerschap en ouderschap voorzien van hulp en tips. Tevens streven wij ernaar elke maand een deskundige uit te nodigen op het gebied van kinderen/opvoeding.

De toegang is gratis, je betaalt alleen je eigen consumptie. Er staat een potje voor een vrije gift. Dit geld willen wij graag doneren aan het Babyhuis in Dordrecht!

  • Mamacafé Hoeksche Waard
  • Iedere 1ste woensdag van de maand
  • 9.30uur-11.30uur
  • Locatie 'De Drie Lelies' Narvikstraat 1in Puttershoek

Wordt gerund door de vier vrouwen:

  • Wendy Schrier: kinderverpleegkundige, lactatiekundige en docent babymassage
  • Sandra Hensen: kinderverpleegkundige en lactatiekundige
  • Linda Versendaal, draagconsulent, massagetherapeut gespecialiseerd in zwangerschap en baby en zwangerschapsyogadocent.
  • Rianne van der Wulp: kraamverzorgende en draagconsulent
Contactinformatie:
Locatie: De Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Puttershoek
Organisator: Mamma Café Hoeksche Waard


Deel dit bericht met je vrienden!