logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'De zin en onzin van Spiritualiteit'
31mrt 2016

De zin en onzin van Spiritualiteit

Donderdag 31 maart 2016 vanaf 20:00 uur.

Op donderdagavond 31 maart 2016, 20.00 u, geeft dhr Van Zanten een thema-lezing in centrum Spiritual Balance aan de Boompjesstraat 27 in Strijen.

Echte spiritualiteit is geen geloof, geen religie. Echte spiritualiteit is realiteit, ook, of juist , in een maatschappij waarin spiritualiteit nog vaak wordt gezien als een zweverig iets.  Spiritueel bewust-zijn is staan voor je overtuigingen, de bereidheid verantwoording te nemen, voor jezelf maar ook voor anderen en een voorbeeld willen zijn voor anderen door te laten zien hoe het ook "anders kan", zonder jezelf te verliezen in de waan van de maatschappij.

Mensen, die spiritueel bewust zijn willen graag meer van hun leven maken, hun inzichten verbreden, hun medemens die ook onderweg is  (nog) beter begrijpen en onderzoeken waar het eigenlijk allemaal om draait.

Het pad van ontwikkeling, spiritualiteit, bewustwording is gelukkig vele levens lang en om de woorden van de gastspreker van vanavond te citeren: "we komen allemaal aan de beurt".... Ergens begint en loopt ook jouw pad;deze avond gaan we daarom dieper in op de zin, en ook de onzin, van spiritualiteit.
De avond bestaat uit lezing - korte pauze - vraag & antwoord.

Aanvang 20.00 uur
Toegang € 17,50 inclusief consumpties.
Aanmelden is noodzakelijk; dit kan via telefoon 06-53518321 of via de e-mail.

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Telefoonnummer: 06-53518321
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!