logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Baby en Kindergebaren'
30mrt 2016

Workshop Baby en Kindergebaren

Woensdag 30 maart 2016.

Spelletjes doen, liedjes zingen, boekjes lezen…én gebaren leren! Op speelse wijze aan de slag gaan om gebaren van baby’s en peuters te leren.

Speciaal voor ouders en verzorgers organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een workshop over communiceren met kinderen als praten nog niet lukt.Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal. De motoriek van de handjes is al op heel jonge leeftijd (vanaf 6 maanden) ontwikkeld, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren krijgen kinderen als baby al de mogelijkheid om te communiceren. Handig, én leuk!

Tijdens deze workshop verzorgt Brechje Koster, docent baby- en kindergebarentaal een actief programma voor ouders én kinderen. Samen gaan we boekjes lezen en liedjes zingen. Zo leren we een heleboel gebaren en kunnen we elkaar heel veel vertellen. Stilzitten is uitgesloten bij deze vrolijke workshop.

Datum, tijd en locatie:

  • Woensdag 30 maart van 9.00 tot 9.45 uur in vestiging Westmaas.
  • Woensdag 30 maart van 11.00 tot 11.45 uur in vestiging ’s-Gravendeel.

Toegang is € 1,00 per persoon.

Aanmelden kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Contactinformatie:
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!