logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'De Passie van Pasen 2016'
26mrt 2016

De Passie van Pasen 2016

Zaterdag 26 maart 2016.

Op 26 maart 2016 zal de 's-Gravendeelse variant op The Passion, namelijk de Passie van Pasen, plaatsvinden.

Tijdens de Passie van Pasen zal het verhaal van Jezus’ laatste dagen, Zijn lijden, sterven én opstanding worden herverteld met eigentijdse muziek, songs en teksten van o.a. Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Michael Jackson.

De songteksten zullen niet alleen Nederlandstalig, maar soms ook Engelstalig zijn. We hebben een goede band met diverse (voornamelijk ’s-Gravendeelse) vocalisten, namelijk Silvia Robbemont, Jurko van Veenendaal, Hanna Mesker, Eefje Groeneveld, Culmore Bell, Arno van Noort en Theresia Sint-Nieklaas.

Bij de uitgang is er een collecte voor de 'Voedselbank Hoeksche Waard'.

De Passie van Pasen sluit aan bij en lift mee op het succes van het inmiddels landelijk bekende tv-event The Passion (zoals vanaf 2011 jaarlijks op Witte Donderdag uitgezonden door EO/KRO).

Wegens de grote belangstelling in 2015 brengen we in 2016 twee sfeervolle concerten van zo’n vijf kwartier per concert, op stille zaterdag 26 maart 2016 in het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente 's-Gravendeel.

Het eerste concert vangt aan om 19:00 uur (zaal open om 18:30 uur). Het tweede concert heeft een aanvangstijd van 21:15 uur (zaal open om 20:45 uur).

Toegangskaarten van € 2,50 per stuk (vooralsnog alleen verkrijgbaar in de voorverkoop) zijn vanaf 1 maart 2016 verkrijgbaar bij DA Van Zessen en JUMBO Van der Hoek.

Mocht u niet in 's-Gravendeel wonen en toch graag kaarten willen kopen, stuur dan een mail met het gewenste aantal kaarten, de voorkeur voor voorstelling (19:00 of 21:15 uur), uw naam- en adresgegevens naar kaartenpvp@gmail.com. Maak tegelijkertijd het bedrag van de bestelde kaarten over naar NL71RABO0323053203 t.n.v. Interkerkelijke Evangelisatiecommissie.

Betaalde kaarten kunnen vanaf 30 minuten voorafgaand aan het door u aangegeven concert worden afgehaald bij de ingang van de zaal, onder vermelding van uw naam en adres.

Aan de kaarten zijn geen stoelnummers verbonden.

Contactinformatie:
Locatie: Hervormde kerk, Hendrik Hamerstraat 1 's-Gravendeel
Organisator: Interkerkelijke Evangelisatiecommissie 's-Gravendeel
Website:www.depassievanpasen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!