logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jubileumexpositie 60 jaar Fotoclub Hoeksche Waard'
16mrt 2016

Jubileumexpositie 60 jaar Fotoclub Hoeksche Waard

Van woensdag 16 maart 2016 tot en met donderdag 12 mei 2016.

Met de woorden “Zo, de kop van het jubileumjaar is eraf”, opende Bas Opmeer op zaterdag 9 januari 2016 de feestelijke receptie van de jubilerende Fotoclub Hoeksche Waard.

Met het overhandigen van het eerste exemplaar van het jubileumboek aan voorzitter Rob ’s Gravendijk werd dit nogmaals bekrachtigd. Dit boek is samengesteld door de heer Opmeer met foto’s die leden en oud-leden hebben aangeleverd.

Tijdens de receptie waren als voorproefje de 40 geselecteerde foto’s te zien die later dit jaar in de diverse gemeentehuizen zullen worden geëxposeerd.

Op 15 maart 2016 opent de eerste uit deze reeks exposities de deuren. In de mooie expositieruimte van het gemeentehuis van Binnenmaas zullen alle geselecteerde foto’s te zien zijn. De expositie wordt geopend door Ruud Visschedijk, directeur Fotomuseum Rotterdam.

De Fotoclub Hoeksche Waard (FCHW) bestaat momenteel uit een vijftigtal leden. Doel van de club is elkaar versterken, van elkaar leren en gezamenlijk exposeren. Wat onderwerpen betreft is de interesse zeer divers, iets wat ook duidelijk in deze expositie naar voren komt. Alle fotografische disciplines komen voorbij: van landschapsfotografie en portretten tot het meer abstracte werk. Dit levert een zeer verrassende expositie op met een grote veelzijdigheid aan beelden.

U bent van harte welkom de opening op dinsdag 15 maart 2016 vanaf 20.00 uur bij te wonen. De expositie is vervolgens te bezoeken van woensdag 16 maart tot en met donderdag 12 mei 2016 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Binnenmaas te Maasdam
Organisator: Gemeente Binnenmaas
Website:www.binnenmaas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!