logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing Spiritualiteit zin...en onzin'
03mrt 2016

Lezing Spiritualiteit zin...en onzin

Donderdag 3 maart 2016 vanaf 20:00 uur.

In centrum Spiritual Balance wordt op donderdagavond 3 maart 2016 de thema-lezing ”Spiritualiteit: zin...én onzin” gegeven.

Aanvang is 20.00 uur.

Echte spiritualiteit is geen geloof, geen religie. Echte spiritualiteit is realiteit, ook..of juist, in een maatschappij waarin spiritualiteit, bewust leven, vaak nog wordt afgedaan als een zweverig iets. Spiritueel bewust zijn is staan voor je overtuigingen, de bereidheid verantwoording te nemen voor jezelf, maar ook voor anderen, en een voorbeeld willen zijn voor die anderen door te laten zien hoe het ook “anders kan” zonder jezelf te verliezen in de waan van de maatschappij.

Mensen die spiritueel bewust zijn willen graag meer van hun leven maken, hun inzichten verbreden, hun medemens die ook onderweg is (nog) beter begrijpen en onderzoeken waar het eigenlijk allemaal om draait.

Het pad van ontwikkeling, spiritualiteit, bewustwording is gelukkig  vele levens lang en om de woorden van de gastspreker van deze avond te citeren: “we komen allemaal aan de beurt”. Ergens begon en loopt ook jouw pad; deze avond gaan we daarom dieper in op de zin, maar ook de onzin, van spiritualiteit.

De avond bestaat uit lezing-korte pauze- vragen vanuit het publiek.

Toegang €17,50 inclusief consumpties! Aanmelden noodzakelijk.

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Telefoonnummer: 06-53518321
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!