logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
17feb 2016

BoekStart workshop spelen in buikligging

Woensdag 17 februari 2016, van 11:00 uur tot 11:45 uur.

Vanaf de geboorte kunnen kindjes al gestimuleerd worden om te bewegen. Je legt het kindje als het wakker is even op de buik en je leert het kindje om het hoofdje op te tillen, waardoor veel spiertjes sterker worden.

Om de buikligging van baby’s te stimuleren, geeft kinderfysiotherapeut Ellen Rietveld op 17 februari 2016 een workshop in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Ellen Rietveld laat ouders zien op welke manieren ze de buikligging van hun kindje kunnen oefenen. Kinderen die veel op de buik liggen wanneer ze wakker zijn, hebben een vlottere motorische ontwikkeling dan kinderen die weinig op de buik liggen. Ook is buikligging goed ter preventie van een afgeplat achterhoofdje. Naast de verschillende manieren van buikligging wordt er ook kort ingegaan op een fijne manier van tillen. Er zal gedemonstreerd worden wat de voordelen zijn van de verschillende manieren van tillen.

De workshop wordt tweemaal gegeven:

  • 17 februari van 9:00 tot 9:45 uur in de Bibliotheek Numansdorp
  • 17 februari van 11:00 tot 11:45 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland

De toegang is € 1,00 per persoon. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of in een van de bibliotheekvestigingen.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!