logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
08feb 2016

Tabletcafé in 's-Gravendeel

Maandag 8 februari 2016, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Maandagmiddag 8 februari 2016 is het tabletcafé open in de Bibliotheek ‘s-Gravendeel. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere tablets zijn welkom.

De beste tips & trucs delen met anderen en zelf ook weer wat wijzer worden. De mogelijkheden van de iPad of andere tablet ontdekken, nieuwe apps verkennen. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen. Nieuw dit jaar is dat men bij de tabletcafés ook terecht kan met alle vragen omtrent e-books.

Het accent van het tabletcafé ligt op de uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen. Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps, die met ongekende snelheid en creativiteit uitbreiden. De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft.

Datum:   8 februari in de Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Tijd:  14.00 – 16.00 uur
Kosten:  gratis

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Smidsweg 42 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!