logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concert Door Visser'
06feb 2016

Concert Door Visser

Zaterdag 6 februari 2016, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Waren het vroeger de soirees met muziekoptredens die ambachtsvrouwe Sara van Assendelft in haar Haagse huis organiseerde, ook nu nog worden muzikale avondjes gegeven haar vroegere ambachtsherenhuis ’t Hof van Assendelft, een van de gebouwen van Museum Hoeksche Waard. Het gaat er nu weliswaar iets vrijblijvender aan toe, maar de muziek voert de boventoon tijdens het concert met Door Visser en haar medemuzikanten op 6 februari 2016.

De 25 jarige singer-songwriter Door Visser is geboren en getogen in Heinenoord en is al sinds haar 11e bezig met muziek, gitaar spelen, zingen en het opschrijven van kleine muziek-gedichtjes over de dingen in het leven die haar bezighouden en boeien. Na enkele jaren in diverse bands gespeeld en gezongen te hebben, begon het schrijven en vertalen van haar eigen liedjes steeds meer te trekken. Tijdens het concert brengt zij deze 'muziekgedichtjes' in akoestische vorm ten gehore.

In de afgelopen periode is Door op zoek gegaan naar muzikanten die passen bij het gevoel wat bedoeld wordt in de liedjes. Inmiddels speelt Door samen met Eefje Mesker, tweede stem en kleine instrumenten, Hans Visser contrabas en Arno Hoogwerf toetsenist. Alleen Hans Visser woont in Dordrecht, de anderen allemaal in de Hoeksche Waard. Naast eigen repertoire, brengt de band diverse covers van bekende liedjes ten gehore.

In de pauze van het concert is er voor belangstellenden gelegenheid ’t Hof van Assendelft te bezoeken onder begeleiding van een gids.

Het concert vindt plaats in de hal van 't Hof, entree bedraagt 10 euro per persoon, inclusief een consumptie. Vrienden van het museum betalen 7,50 euro. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang concert 20.00 uur. Aanmelding kan via www.museumhw.nl of telefonisch op 0186-601535 (di/vr tijdens kantooruren).

Foto: Heinenoord Live 2015 Arno, Eefje, Door en Hans.

Contactinformatie:
Locatie: Hof van Assendelft, Hofweg 13, Heinenoord
Organisator: Museum Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 0186-601535
Email:info@museumhw.nl
Website:http://www.museumhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!