logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatieavond gebiedsagenda Hoeksche Waard West/Spuimonding'
27jan 2016

Informatieavond gebiedsagenda Hoeksche Waard West/Spuimonding

Woensdag 27 januari 2016, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Woensdagavond 27 januari 2016 wordt tijdens een inloopavond de Gebiedsagenda Hoeksche Waard West / Spuimonding toegelicht. In het gemeentehuis van Korendijk, Voorstraat 31 te Piershil zijn belangstellenden welkom tussen 19.30 en 21.30 uur.

In overleg met diverse initiatiefnemers, dorpsverenigingen en andere stakeholders, waar onder het Wereld Natuur Fonds en Havenbedrijf Rotterdam, is vanuit Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard gewerkt aan de Gebiedsagenda Hoeksche Waard West / Spuimonding. De gebiedsagenda wordt in de raadscommissie van Korendijk op 2 februari en in de gemeenteraad van Korendijk op 16 februari behandeld.

De gebiedsagenda gaat over diverse ontwikkelingen binnen met name de gemeente Korendijk. Om belangstellenden te informeren over de inhoud van de gebiedsagenda, wordt op woensdag 27 januari in het gemeentehuis van Korendijk via een doorlopend programma een informatieavond georganiseerd. Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden welkom.

Vertegenwoordigers van SOHW, gemeente Korendijk, het Wereld Natuur Fonds en Havenbedrijf Rotterdam zijn aanwezig om een toelichting te geven op de gebiedsagenda.

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Korendijk, Voorstraat 31 te Piershil
Organisator: SOHW
Email:info@sohw.org
Website:http://www.sohw.org


Deel dit bericht met je vrienden!