logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
21jan 2016

Lezing gezond eten

Donderdag 21 januari 2016, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Van 'superfood' tot de voeding van de oermens en het vermijden van kleurstoffen, smaakstoffen en additieven: het zijn allemaal voorbeelden van een simpeler, bewustere en meer natuurlijke levensstijl. Wil je graag gezonder eten? Hoe zit het met de schijf van vijf? Dietiste Marjanne Groenenweg geeft een lezing over voeding en gezondheid op 21 januari 2016 in bibliotheek Puttershoek.

Gezonder en bewuster is een trend die ook steeds meer opduikt waar het ons eten betreft. Steeds meer mensen zijn heel bewust met hun voeding bezig en dan niet zozeer omdat ze te zwaar zijn, maar omdat ze menen dat het beter is. Voedsel zorgt ervoor dat je langer jong blijft, minder last hebt van b.v. ADHD, je hersenen gezond blijven.... althans zo wordt geclaimd.

In verband met het  programma Eigen Kracht (over gezondheid in de Hoeksche Waard) is op donderdag 21 januari 19.30 uur tot 21.30 h een lezing in Puttershoek over gezond eten. Aan de orde komen onder meer het advies van de gezondheidsraad over vruchtendrank, noten, roodvlees enz. Ook over de ouderwetse schijf van vijf. Is die nog geldig? Spreekster is dietiste Marjanne Groeneweg van Even(ge)wicht VitaalCoaching. Deze avond is er ook ruimte voor vragen.

Eigen Kracht is een programma van de Bibliotheek Hoeksche Waard met maandelijkse activiteiten op het gebied van gezondheid, preventie en zelfzorg. Onder het motto Gezond in de Hoeksche Waard. Graag vooraf aanmelden in de bibliotheek of via activiteiten @ debhw.nl Toergang € 5,00 met biebpas € 2,50 korting.

21 januari aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur | Bibliotheek Puttershoek | Drie Lelies | Narvikstraat 1 | 3291 AM Puttershoek | Toegang € 5,- voor leden € 2,50 korting | Vooraf aanmelden.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Puttershoek
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!