logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
24nov 2015

Sneeuwpopje maken op het leesterras

Dinsdag 24 november 2015, van 14:00 uur tot 16:30 uur.

Het is november en de wintertijd is aangebroken. De temperatuur daalt en de Kerstdagen komen dichterbij. Pameijer organiseert op 24 november 2015 in de Bibliotheek Oud-Beijerland een winterse activiteit: sneeuwpopje maken. Het leesterras is deze middag uiteraard ook open voor een praatje of een lekker kopje koffie.

In samenwerking met Pameijer worden elke maand diverse activiteiten georganiseerd op het leesterras in de Bibliotheek Oud-Beijerland. Het leesterras is dé plek om elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. Bezoekers kunnen meedoen aan de activiteit, maar men kan ook gewoon een heerlijke kop koffie drinken en de krant of een tijdschrift lezen.

Vrijwilligers van Pameijer staan op dinsdag in de Bibliotheek Oud-Beijerland en op donderdag in de Bibliotheek Numansdorp voor iedereen klaar. Ze hebben altijd tijd voor een praatje en denken graag mee als je ergens tegen aanloopt in het dagelijks leven.

De activiteit ‘sneeuwpopje maken’ is op dinsdagmiddag 24 november van 14:00 tot 16:30 uur.

De activiteit is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Deelnemers gaan aan de slag met sokken, speldenknoppen, knopen, touw en stof. Wie thuis leuke knoopjes of stof heeft, mag dit natuurlijk meenemen.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!