logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
19nov 2015

Dineren in een literaire entourage

Donderdag 19 november 2015 vanaf 18:30 uur.

Eten en Lezen. Nederland Leest 2015: voor de 10e keer viert de Bibliotheek Hoeksche Waard dit met een Literair diner. Gastronomisch en letterkundig sluit het onderwerp helemaal aan bij de korte verhalenverzameling van A.L. Snijders. Wie weet liggen de korte verhalen straks als exquise hapjes op uw bord. Klein maar fijn.

Op donderdag 19 november 2015 kunnen maximaal vijftig lezers genieten van het Literair diner in Strijen. Een heerlijke feestavond vol van eten, drinken en geanimeerd praten over de korte verhalen van Nederland Leest.  Het geheel staat in het teken van eetlezen, zodat een overheerlijke maaltijd in stijl verzekerd is. Dresscode is ruit.

De avond wordt gedragen door Theatercollectief Hoeksche Waard. Tussen de gangen door speelt dit toneelgezelschap eigenzinnige bewerkingen van vier korte verhalen: Het meisje van de garderobe (bewerking Tamara van Zomeren); Dat we het misschien weer konden vergeten (bewerking Tineke van Zalinge); Scheer een zwerver (bewerking Jan Roeland) en Ezels (bewerking Gerard Laurens).

De deelnemers aan het literair diner krijgen op de locatie in Strijen een golfdemonstratie aangeboden.

Als locatie is gekozen voor Brasserie de Groene Engel (Molenwegje 2b | 3291 CG Strijen ) Het literair diner wordt gesponsord door Struijk & Hamerslag.

  • Locatie: Brasserie de Groene Engel Strijen
  • Aanvang:  19 november 18.30 uur, inloop 18.00 uur
  • Dresscode: Ruit
  • Catering: Brasserie de Groene Engel
  • Inschrijven: Brasserie de Groene Engel tel. 078-674 4564, via info@debhw.nl of alle vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.
  • Prijs: € 27,50 incl. welkomstdrankje - bibliotheekleden krijgen € 2,50 korting
Contactinformatie:
Locatie: Brasserie De Groene Engel Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!