logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Gemeentekraam op ponymarkt Puttershoek'
14nov 2015

Gemeentekraam op ponymarkt Puttershoek

Zaterdag 14 november 2015.

Op zaterdag 14 november 2015 staat de laatste gemeentekraam van dit jaar op de Ponymarkt in Puttershoek. Op deze manier wil de gemeente op een laagdrempelige manier in contact komen met haar inwoners. Wilt u de gemeente ideeën meegeven, vragen stellen en/of informatie inwinnen? Dan bent u van harte welkom!

Er is dit jaar ook een budget beschikbaar voor initiatieven van inwoners. De gemeente wil hiermee haar inwoners de mogelijkheid bieden zelf een bijdrage te leveren om de gemeente mooier, leuker en prettiger te maken. Denk hierbij aan initiatieven in de ruimtelijke of maatschappelijke sfeer, zoals:

  • sportiviteit stimuleren in uw dorp of wijk;
  • ouderen een gezellige dag bezorgen;
  • het gezamenlijk opruimen van afval in uw wijk;
  • samen met de buren een groenperkje onderhouden;
  • een leuke activiteit voor kinderen organiseren.

Tijdens de gemeentekraam van ’s-Gravendeel zijn er twee initiatieven binnengekomen die binnen korte tijd goedgekeurd werden. Zo hadden drie initiatiefnemers plannen ingediend voor het organiseren van een Halloweenfeest in ’s-Gravendeel en voor een sport- en speeldag voor kinderen. Deze activiteiten zijn door de initiatiefnemers uitgevoerd met financiële ondersteuning van de gemeente.

Voorwaarden initiatief

Komt er een dergelijk initiatief bij u opborrelen of loopt u hier misschien al een tijdje mee rond? Kom dan langs bij de gemeentekraam op 14 november in Puttershoek om uw initiatief in te dienen.

De gemeente wil van u weten welke inspanning er wordt geleverd (door u en/of door anderen), wat u van ons nodig heeft, hoe lang de activiteit duurt, wanneer u wilt starten en in hoeverre er al draagvlak is voor uw initiatief.

Na afloop van de gemeentekraam bepaalt de gemeente welke initiatieven er binnen het budget en de voorwaarden passen en welke initiatieven uitgevoerd kunnen worden met een (gedeeltelijke) bijdrage van de gemeente.

Contactinformatie:
Locatie: Ponymarkt in Puttershoek
Organisator: Gemeente Binnenmaas
Website:http://www.binnenmaas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!