logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
13nov 2015

Workshop Baby- en Kindergebaren

Vrijdag 13 november 2015, van 13:30 uur tot 14:15 uur.

Spelletjes doen, liedjes zingen, boekjes lezen…én gebaren leren! Op speelse wijze aan de slag gaan om gebaren van baby’s en peuters te leren.

Speciaal voor ouders en verzorgers organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een workshop over communiceren met kinderen als praten nog niet lukt.Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal.

De motoriek van de handjes is al op heel jonge leeftijd (vanaf 6 maanden) ontwikkeld, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren krijgen kinderen als baby al de mogelijkheid om te communiceren. Handig, én leuk!

Tijdens deze workshop verzorgt Brechje Koster, docent baby- en kindergebarentaal een actief programma voor ouders én kinderen. Samen gaan we boekjes lezen en liedjes zingen. Zo leren we een heleboel gebaren en kunnen we elkaar heel veel vertellen. Stilzitten is uitgesloten bij deze vrolijke workshop.

Vrijdag 13 november van 13.30 tot 14:15 uur in vestiging Westmaas.

Toegang is € 1,00 per persoon.

Aanmelden via www.debhw.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Westmaas
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!