logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Muzikale ontmoeting Dordrecht en ’s-Gravendeel'
07nov 2015

Muzikale ontmoeting Dordrecht en ’s-Gravendeel

Zaterdag 7 november 2015 vanaf 20:00 uur.

Op zaterdagavond 7 november 2015 is  het muziekcentrum van Harmonievereniging Prinses Juliana Klaaswaal het podium voor een muzikale ontmoeting tussen Dordrecht en ’s-Gravendeel.

Het Fanfareorkest van Na Lang Streven ’s-Gravendeel organiseert een concert waarbij het Dordrechts Philharmonisch Orkest, onder leiding van dirigent Jan Gerrit Adema, te gast is.

Het ‘grootorkest’ van het Dordrechts Philharmonisch Orkest, ook wel bekend als ‘de Phil’ komt uit in de 1e divisie harmonie en mag geteld worden tot een van de betere amateurorkesten uit de regio en speelt onder meer mee in diverse landelijke concertreeksen. Het orkest zal de werken, uitvoeren die ook op het programma staan voor het optreden in de concertreeks “Verrassende Ontmoetingen” in Tilburg op 15 november. Er is gekozen voor een programma met lichte muziek die voor de luisteraar goed in de oren ligt, maar voor de muzikanten een behoorlijke uitdaging is.

Het Fanfareorkest van Na Lang Streven ’s-Gravendeel staat onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers. Het orkest is in ontwikkeling om zich steeds meer te profileren als concertorkest waarbij klassieke muziek, lichte muziek en originele composities voor Fanfareorkest tot het vaste repertoire behoren. Na de promotie die werd behaald op een concertwedstrijd in 2011 is het orkest zich nu aan het richten op een goede prestatie in de 2e divisie fanfare en zal het op 28 november weer deelnemen aan een concertwedstrijd in Veldhoven. Tijdens dit concert zal het orkest onder andere de concourswerken uitvoeren.

De presentatie tijdens dit concert is in handen van Wilko Vergeer, die de te spelen werken toe zal lichten voor het publiek.

Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Kaarten voor dit concert kosten € 5,- en zijn te koop aan de ingang.

Contactinformatie:
Locatie: Prinses Juliana Muziekcentrum, Industrieweg 5 te Klaaswaal
Organisator: De Phil en NLS


Deel dit bericht met je vrienden!