logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kees van Velzen in Ontmoetingskerk'
01nov 2015

Kees van Velzen in Ontmoetingskerk

Zondag 1 november 2015, van 17:00 uur tot 18:00 uur.

Zondag 1 november a.s. spreekt Kees van Velzen in de Ontmoetingskerk aan de Vlasakker 2 in ’s-Gravendeel.

Hierbij even een nadere kennismaking met Kees:

Geboren in Krabbendijke, Zeeland, begon zijn carrière in de autohandel. In die tijd was hij vaak te zien in Assen tijdens de TT races. Vond het geweldig dat auto’s met banden van een bepaald merk (het merk waar hij wat mee had), de beste resultaten scoorden in de races.

Op een bepaald moment in zijn leven gooide hij letterlijk en figuurlijk het stuur om. Hij ging studeren in Heverlee aan de Evangelische Theologische Faculteit. Tijdens die opleiding ontdekte hij de kracht van het Woord en van de prediking. Wie hem ooit zou hebben voorspeld dat hij zou gaan preken, zou hij absoluut voor gek hebben verklaard.

“Ik voelde me al heel onzeker in één-op-één contacten, laat staan dat ik zou gaan spreken voor een groep. Dat ik me later zoveel gemakkelijker onder de mensen ben gaan bewegen, en ontdekken dat ik iets kan overbrengen, is pure genade van God”.

Na die studie was hij predikant in Antwerpen, werkte bij de EO als hoofd van de afdeling Nazorg, en was ook voorganger in Lelystad. En nu werkt hij als spreker bij Christenen voor Israël in Nijkerk. Over veelzijdigheid gesproken!

Kees heeft als onderwerp gekozen: ‘Vleugels van een arend’, met als ondertitel: De bijbel laat zien hoe je de grootste kracht van de wereld, namelijk die van God, kunt ervaren.

Zoals gewoonlijk wordt weer muzikale medewerking verleend door onze eigen band Revival.

Na afloop van de dienst kunt u, onder het genot van een broodje met koffie, thee of fris, nog even napraten en ook nader kennismaken met Kees.

We beginnen om 17:00 uur. Allemaal hartelijk welkom.

Zie voor verdere informatie ook: www.ontmoetingskerksgravendeel.nl

Contactinformatie:
Locatie: Ontmoetingskerk, Vlasakker 2 in 's-Gravendeel
Organisator: Gereformeerde kerk 's-Gravendeel
Website:http://www.ontmoetingskerksgravendeel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!