logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
22okt 2015

Workshop Hou je computer fit

Donderdag 22 oktober 2015, van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Niet iedereen heeft de tijd of de kennis om een laptop goed te onderhouden. Terwijl dit juist zo belangrijk is voor de levensduur van het apparaat!

Op donderdagochtend 22 oktober 2015 leren deelnemers in één praktijkles hoe zij hun laptop opruimen, structureren en voortaan moeiteloos onderhouden. De workshop is van 9:30 tot 11:00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland.

Een laptop onderhouden lijkt een hele klus, maar dit valt reuze mee. Je moet alleen even weten welke stappen je moet nemen om je apparaat soepel te laten draaien. Onderdeel van de workshop zijn bijvoorbeeld het aanleggen van een overzichtelijke mappenstructuur, het verwijderen van onnodige bestanden en het onderhouden van de hardware. Deelnemers krijgen tips om hun laptop zo snel mogelijk te laten draaien. Kortom, de levensduur en snelheid van het apparaat zal aanzienlijk verbeteren.

Deelnemers nemen hun eigen laptop mee naar de workshop. Zonder laptop is deelname niet mogelijk. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of in een van de vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Deelname kost € 10,00 of €  7,50 met je biebpas.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!