logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Demomiddag inwerken groenbemesters'
22okt 2015

Demomiddag inwerken groenbemesters

Donderdag 22 oktober 2015, van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Met het nieuwe gangbare GLB pakket kan elke teler te maken krijgen met het onderwerken van groenbemesters. Omdat hier nog veel vragen over zijn organiseert Veldleeuwerik in samenwerking met het Project de Hoeksche Boer maakt het waard een Demomiddag groenbemesters inwerken in Oud-Beijerland.

Binnen het Ecologisch aandachtsgebied valt het zaaien van groenbemesters. Veel ondernemers zijn dit jaar gestart met het zaaien en hebben nu veel vragen over het in- en onderwerken. Ook binnen de Veldleeuwerik-regiogroepen zijn veel discussies gevoerd over de beste manier van in- en onderwerken van groenbemesters. Het initiatief van Gertjan van Dueren den Hollander om een Demomiddag te organiseren wordt dan ook met veel enthousiasme ontvangen.

Op deze middag zullen op het bedrijf van de Gebroeders van Dueren den Hollander verschillende machines de diverse in- en onderwerk technieken laten zien. Specialisten van de machines zullen aanwezig zijn om technische toelichting te geven. De middag wordt in twee rondgangen verdeeld waardoor alle vier de machines getoond worden.

Locatie: Gebroeders van Dueren den Hollander (Geduho)
2e Kruisweg 5, 3262 LM in Oud-Beijerland
Datum: donderdag 22 oktober 2015
Tijd: 13:00 tot 17:00 uur
Programma: 13:30 start eerste ronde, 15:30 start tweede ronde

Veldleeuwerik partners Limagrain, Kverneland en Homburg Holland zullen aanwezig zijn. Ook Perdaems Landbouwtechniek en Stehouwer mechanisatie tonen hun machines.

Dit evenement is openbaar voor alle geïnteresseerden. We zien u graag op 22 oktober.

Contactinformatie:
Locatie: Geduho, 2e Kruisweg 5 in Oud-Beijerland
Organisator: Project De Hoeksche Boer en Stichting Veldleeuwerik


Deel dit bericht met je vrienden!