logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop e-books lenen'
19okt 2015

Workshop e-books lenen

Maandag 19 oktober 2015, van 15:00 uur tot 16:00 uur.

Grote schrijvers en recente titels. Via de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard zijn tal van aansprekende e-books te leen. Hoe werkt dit en hoe krijgen leners de e-books op hun tablet of e-reader? Speciaal om iedereen wegwijs te maken is er op maandag 19 oktober in de Bibliotheek ‘s-Gravendeel een workshop over het lenen van e-books.

Bibliotheekleden hebben vrij toegang tot een grote collectie e-books van bijna 10.000 e-books, met ook veel recente titels. Van grote schrijvers als Anna Enquist, Maarten ‘t Hart, Arthur Japin, Paolo Coelho, Ilja Leonard Pfeiffer, Joost Zwagerman, Arnon Grunberg, Hella S. Haasse, Thomas Lieske en Thomas Rosenboom komt vrijwel het totale oeuvre beschikbaar. De collectie wordt nog steeds uitgebreid.

Tijdens de workshop neemt Mediacoach Agnes van Lent de deelnemers stap voor stap mee in de wereld van de e-books. Aan de orde komen onder meer het aanmaken van een account bij het e-bookplatform en het zoeken en binnenhalen van e-books op een e-reader, laptop/pc of tablet. De deelnemers krijgen veel achtergrondinformatie om thuis zelf aan de slag te gaan met het lenen van e-books.

De workshop is gratis toegankelijk met een bibliotheekabonnement, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan in de bibliotheek zelf of via het aanmeldformulier op www.debhw.nl.

Datum, tijd en plaats:
Maandag 19 oktober, 15:00 tot 16:30 uur, in de Bibliotheek ’s-Gravendeel.

Let op: wie een eigen laptop of tablet meeneemt, kan direct aan de slag.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Smidsweg 42 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!