logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
12okt 2015

Hebreeuws voor beginners

Maandag 12 oktober 2015, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Heeft u altijd al interesse gehad in de Hebreeuwse taal, de Bijbeltaal? Dan is dit uw kans om in eigen omgeving een korte cursus hierover te volgen!

Zonder voorkennis kunt u meedoen en uw leeftijd is niet belangrijk.

Studiehuis Reshiet stelt zich ten doel om voor ieder het Hebreeuws en de daaraan nauw verbonden levensstijl en wijze van denken bekend en toegankelijk te maken.

Deze beginnerscursus  of alephcursus ( א : “aleph” = begin) laat u kennis maken met de 22 Hebreeuwse letters en met enkele Hebreeuwse zinnen.

Na het volgen van deze cursus bent u in staat, Hebreeuwse woorden te lezen en een Hebreeuws woordenboek te gebruiken. Zo kunt u eventueel zelfstandig een begin maken met het lezen van de Bijbel in de originele taal.

De cursus is elke 2 weken en start D.V. op maandag 12 oktober 2015 te Oud-Beijerland. De les duurt van 19.30 - 21.30 uur. U ontvangt op de 1e avond het lesmateriaal.

Cursuskosten: € 80,- p.p. U kunt ook het cursusboek aanschaffen, dit kost € 30,-. De aanschaf hiervan is niet verplicht.

Voor informatie en opgave kunt u terecht bij de cursusleiding: Conny de Ronde, tel. 0186 - 602489 of bderonde@kpnmail.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Oud-Beijerland
Organisator: Studiehuis Reshiet
Email:bderonde@kpnmail.nl
Website:www.studiehuisreshiet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!