logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
11okt 2015

Wandeling vanuit Nationaal Landschap Centrum

Zondag 11 oktober 2015.

In samenwerking met Hoekschewaards Landschap (HWL), Mientje den Boer van ‘Hart voor Regelen’ en ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, organiseert ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 11 oktober 2015, wandelingen en een excursie vanuit het Nationaal Landschap Centrum (NLC) in Numansdorp.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 11 oktober tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf het NLC, Veerweg 1c, 3281 LX Numansdorp.

Er zijn drie wandeltochten uitgezet: respectievelijk 6 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 14 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een natuurexcursie. Deze excursie, onder leiding van Mientje den Boer, begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/of de excursie kost € 1,50 en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Voor iedere deelnemer is er een kleine attentie.

De wandelroutes voeren onder meer langs het Hollands Diep, het sfeervolle centrum van Numansdorp, natuurgebied de ‘Oosterse Bekade Gorzen’ en de Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen.

Nationaal Landschap Centrum

Het Nationaal landschap Centrum is het tweede bezoekerscentrum van de vereniging HWL. Dit centrum richt zich vooral op het beleven van het nationale landschap de Hoeksche Waard.

Bereikbaarheid startpunt

Aanbevolen route: A29 afrit 22. Ga richting Numansdorp (N487). Op N487 rechtsaf  richting ‘Havens Numansdorp’ / Golfclub Cromstrijen (Volgerlandseweg).

Vanaf hier rechthoekige bruine borden NLC (Nationaal Landschap Centrum) volgen.

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 11 oktober krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ hartmann44@zonnet.nl of Mientje den Boer/ m.denboer@hartvoorregelen.nl

Contactinformatie:
Locatie: Startpunt Nationaal Landschap Centrum Numansdorp


Deel dit bericht met je vrienden!