logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
08okt 2015

Workshop Omgaan met Stress

Donderdag 8 oktober 2015, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Minstens één op de tien bezoeken aan de huisarts heeft te maken met stressklachten. Bijvoorbeeld door een constant te hoge werkdruk, problemen op het werk, of spanningen thuis. Er moet ook ruimte voor ontspanning zijn. Als stress lang aanhoudt is dat ongezond. Leer in de bibliotheek omgaan met Stress.

Wanneer we teveel stress ervaren ontwikkelen we allerlei klachten. Wie daar niet naar luistert, loopt over en kan gezondheidsproblemen krijgen. Trek op tijd aan de rem. Leer omgaan met stress.

Deze workshop wordt gegeven door Anita Limburg. Als docente heeft zij jarenlang ervaring met educatie voor volwassenen. Als geen ander is zij in staat om tijdens een bijeenkomst in de bibliotheek de boodschap “leer omgaan met Stress“ over te brengen.

Deze avond is in het kader van Raad & Daad. Een serie maandelijkse lezingen in de Bibliotheek over gezondheid in de Hoeksche Waard: gezondheidspreventie en zelfzorg. Iedere maand wordt een aspect van gezondheid, preventie en zelfzorg besproken tijdens een bijeenkomst.

De workshop omgaan met stress is op donderdag 8 oktober 2015 in de bibliotheek in Numansdorp. Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Toegang is € 5,00 ( € 2,50 korting voor leden). Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!