logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Overvliegspektakel scouting Driestromengroep'
26sep 2015

Overvliegspektakel scouting Driestromengroep

Zaterdag 26 september 2015, van 12:30 uur tot 15:00 uur.

Zaterdag 26 september 2015 is het weer zover. De oudste meisjes- en jongenswelpen, de padvindsters, de verkenners en de zeeverkenners van De Driestromengroep die overgaan naar een volgende afdeling ‘vliegen tussen 12.30 en 15.00 uur over’ naar hun nieuwe groep.

Ieder jaar is dit weer opnieuw een spektakel. Voor het overvliegen wordt een groot waterobject gebouwd waar de overvliegers hun vuurdoop krijgen.

Zij moeten over het object heen klauteren en worden aan het einde van de beproeving opgevangen door de leden van hun nieuwe afdeling. Een hilarisch moment waarbij niemand er zonder een nat pak van af komt.

Behalve het waterobject zijn er die middag nog vele andere leuke activiteiten te doen.

Kinderen die nog geen lid zijn van de scouting zijn op deze middag van harte welkom om samen met hun ouders/verzorgers een kijkje te komen nemen en mee te doen met de activiteiten. Ze krijgen de gelegenheid om zich creatief uit te leven of lekker te ravotten met de ‘ervaren’ scouts.

Kom zaterdag 26 september naar de Veerweg om het spektakel met eigen ogen te aanschouwen. Iedereen is welkom! Het overvliegen vindt plaats bij het clubhuis van Drie Stromengroep, Veerweg 20, 3281 LX Numansdorp.

Contactinformatie:
Locatie: DrieStromengroep, Veerweg 20 te Numansdorp
Organisator: Scouting Driestromengroep Numansdorp


Deel dit bericht met je vrienden!