logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
25sep 2015

Demonstratie mediumschap

Vrijdag 25 september 2015 vanaf 20:00 uur.

De komende periode zijn er in centrum Spiritual Balance weer een aantal nieuwe activiteiten.

Demonstratie mediumschap

Zo geeft medium Myrthe Bruijnzeel van mediumpraktijk Spirit & Soul een demonstratie mediumschap; zoals zij zelf aangeeft een dierbare hereniging, nog één keer contact met een overleden dierbare. Aan de hand van karakteristieke details weet Myrthe feilloos de contacten door te geven. Deze avond is op vrijdag 25 september om 20.00 uur. Toegang € 12,50.

Cursus kinderyoga

Nieuw is de cursus Kinderyoga die op woensdagmiddag 7 oktober van start gaat; met ontspanning, oefeningen maar zeker ook met spel en veel plezier. De kinderyogales is van 13.30-14.30 en is geschikt voor kinderen van 6 tot en ca 12 jaar.

Themalezing geesten

De dag erna, op donderdag 8 oktober, geeft intuitief therapeut R. van Zanten een themalezing met het thema “Geesten, geleidegeesten en entiteiten”. Wat zijn geesten nou echt; wat worden mensen gewaar als ze “iemand” voelen. Dit, en nog veel meer, wordt in het eerste deel van de avond verteld en uitgelegd. Na de korte pauze is er volop gelegenheid voor het publiek om vragen over dit onderwerp te stellen. Toegang € 17,50 inclusief de consumpties.

Aanmelden

Aanmelden/info via tel 06-53518321. Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen.

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!