logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
24sep 2015

Inloopbijeenkomst liever niet alleen in Oud-Beijerland

Donderdag 24 september 2015, van 14:00 uur tot 17:30 uur.

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de Week van de Eenzaamheid worden tal van gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

Eenzaamheid is een groot maatschappelijk probleem: meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Daar moeten we iets aan doen. Gewoon samen in contact met anderen.

24 september tot en met 3 oktober 2015 is het de week van de eenzaamheid. De bibliotheek organiseert deze week in samenwerking met Humanitas drie inloop bijeenkomsten onder de titel “liever niet alleen”.

Op diverse locaties kunnen mensen terecht om zich op te geven voor activiteiten in de hobby- of recreatiesfeer. Iedereen is welkom om te kijken welke activiteit je graag samen met anderen zou willen ondernemen. Denk aan wandelen, eten, koken, film kijken, handwerken of uitgaan. Wie weet komen er leuke nieuwe contacten uit voort en ga je samen op pad.

De opzet is om groepjes te vormen van mensen die dezelfde belangstelling hebben en dit graag met anderen delen. Hiermee zet Humanitas een interessebank op, waarbij anderen zich vervolgens kunnen aansluiten.

De drie bijeenkomsten vinden plaats  op 24 september in de bibliotheek in Oud-Beijerland, op 29 september in de bibliotheek in Numansdorp en op 2 oktober in de bibliotheek in Puttershoek.

Binnenlopen kan tussen 14 uur en 17.30 uur.

Toegang is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!