logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
21sep 2015

Tabletcafé in 's-Gravendeel

Maandag 21 september 2015, van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Maandagavond 21 september is het tabletcafé open in de Bibliotheek ‘s-Gravendeel. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere tablets zijn welkom.

De beste tips & trucs delen met anderen en zelf ook weer wat wijzer worden. De mogelijkheden van de iPad of andere tablet ontdekken, nieuwe apps verkennen. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen.

Het accent van het tabletcafé ligt op de uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen. Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps, die met ongekende snelheid en creativiteit uitbreiden.

De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft.

Datum:   21 september in de Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Tijd:  18.30 – 20.00 uur
Kosten:  gratis

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!