logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Exposities in 't Weegje' Schilderij J. van Dalen
20sep 2015

Exposities in 't Weegje

Van zondag 20 september 2015 tot en met zaterdag 31 oktober 2015.

In deze nog jonge herfst hebben we in Dienstencentrum 't Weegje in 's-Gravendeel weer vrijwel het gehele gebouw kunnen 'voorzien' van nieuwe exposities.

Op de eerste verdieping, bij de receptie van Zorgcentrum Immanuël, is sinds begin september een tentoonstelling ingericht met de kleurrijke werkstukken van Tia Sprott. Een ander deel van haar expositie is te zien in de wandelgangen, die grenzen aan de hal op de begane grond.

Eveneens op de eerste verdieping is een tentoonstelling te zien met werk van Jacqueline van Dalen. Dit betreft de andere wandelgang, aan de rechterzijde, op de eerste verdieping. (Komt men de trap op, of de lift uit dan gaat men rechts en daarna de eerste gang inlopen die men tegenkomt.) Jacqueline van Dalen toont o.a. fraaie dierenportretten en bloemstillevens.

Vanaf begin september zijn er beneden (begane grond 't Weegje) schilderijen te zien van Arie Hartman uit 's-Gravendeel. Het betreft hier vooral schilderijen die het 'oude 's-Gravendeel' uitbeelden. Tevens is er in de hal van 't Weegje weer een tentoonstelling met oude foto's, ingericht door de Historische Vereniging.

Genoeg te zien dus. Loop gerust eens binnen in 't Weegje als u in de buurt bent.

Bezichtigen is mogelijk tijdens werkdagen en op de zaterdag. Als u langskomt op de dagen; woensdag t/m zondag kunt meteen even wat drinken in Restaurant 'Nonna'.

Contactinformatie:
Locatie: Dienstencentrum aan 't Weegje


Deel dit bericht met je vrienden!