logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
19sep 2015

Uw initiatief is welkom bij de gemeentekraam

Zaterdag 19 september 2015.

Op zaterdag 19 september 2015 staat er een gemeentekraam op de Jaarmarkt in Mijnsheerenland. Op deze manier wil de gemeente op een laagdrempelige manier in contact komen met haar inwoners. Wilt u de gemeente ideeën meegeven, vragen stellen en/of informatie inwinnen? Dan bent u van harte welkom!

Er is dit jaar ook budget beschikbaar voor initiatieven van inwoners. De gemeente wil hiermee haar inwoners de mogelijkheid bieden zelf een bijdrage te leveren om de gemeente mooier, leuker en prettiger te maken. Denk hierbij aan initiatieven in de ruimtelijke of maatschappelijke sfeer, zoals het gezamenlijk opruimen van afval in uw wijk, samen met de buren een groenperkje onderhouden, ouderen een gezellige dag bezorgen of sportiviteit stimuleren in uw dorp of wijk.

Tijdens de gemeentekraam van ’s-Gravendeel in augustus zijn er twee initiatieven binnengekomen die al goedgekeurd zijn door de gemeente. Zo hebben drie initiatiefnemers plannen ingediend voor het organiseren van een Halloweenfeest in ’s-Gravendeel en voor een sport- en speeldag voor kinderen. Deze activiteiten worden binnenkort door de initiatiefnemers uitgevoerd met financiële ondersteuning van de gemeente.

Voorwaarden initiatieven

Komt er een initiatief bij u opborrelen of loopt u hier misschien al een tijdje mee in uw hoofd? Kom dan langs bij de gemeentekramen op 19 september in Mijnsheerenland of op 14 november in Puttershoek om uw initiatief in te dienen.

De gemeente moet van u weten welke inspanning er wordt geleverd, door en voor wie, wat u van ons nodig heeft, wanneer u wilt starten en in hoeverre er al draagvlak is voor het idee.

Na afloop van de gemeentekraam bepaalt de gemeente welke initiatieven er binnen het budget en de voorwaarden passen en welke initiatieven uitgevoerd kunnen worden met een (gedeeltelijke) bijdrage van de gemeente.

Bij de gemeentekraam staat een aantal medewerkers van de gemeente voor u klaar om u te woord te staan. De laatste gemeentekraam van dit jaar staat op zaterdag 14 november op de Ponymarkt Puttershoek.

Contactinformatie:
Locatie: Jaarmarkt Mijnsheerenland
Organisator: Gemeente Binnenmaas
Email:gemeente@binnenmaas.nl
Website:http://www.binnenmaas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!