logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kledingbeurs Soroptimisten'
18sep 2015

Kledingbeurs Soroptimisten

Van vrijdag 18 september 2015 tot en met zaterdag 19 september 2015.

Op vrijdag 18 september van 09.00 tot 17.00 alsmede op zaterdag 19 september van 10.00 tot 16.00 uur gaan de deuren weer open voor de jaarlijkse tweedehands kledingbeurs georganiseerd door Soroptimist Club Hoeksche Waard/IJsselmonde.

De locatie is als vanouds de voormalige Hans Textiel aan de Oostdijk 61 te Oud-Beijerland. Een beurs met de betere dames (merk) kleding, maar ook shawls, tassen en schoenen.

NIEUW dit jaar zijn de sieraden ter beschikking gesteld voor het goede doel en gemaakt door één van onze leden.

Het is voor veel dames een terugkerend uitje, men staat vrijdagmorgen al vroeg in de rij, voordat de beurs haar deuren opent. De jacht naar de mooiste koopjes kan dan beginnen, mede omdat de prijzen laag zijn. Zo kunt u al een merkpantalon scoren voor euro 5,=.

De Soroptimisten helpen u bij het maken van de juiste keuze en geven desgewenst ook kleuradviezen. De beurs staat bekend om zijn mooie koopjes in een gezellige en plezierige sfeer.

De opbrengst gaat naar goede doelen, zoals het project voor scholing van gevluchte Syrische kinderen. Miljoenen Syrische kinderen lijden al jaren onder het geweld in hun land. Laat het geen verloren generatie zijn. Het doel van dit gezamenlijke project van alle Nederlandse Soroptimisten clubs en UNICEF Nederland is, dat Syrische kinderen in Turkije naar school kunnen gaan.

Meer informatie is te vinden op de website www.soroptimist.nl

Contactinformatie:
Locatie: Hans Textiel, Oostdijk 61 te Oud-Beijerland
Organisator: Soroptimist Club Hoeksche Waard/IJsselmonde
Website:www.soroptimist.nl


Deel dit bericht met je vrienden!