logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
17sep 2015

Lezing over de overgang

Donderdag 17 september 2015, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

De hormonale achtbaan: Goed omgaan met de overgang.

Dat is de leeftijd! Door veranderingen in hun lichaam kunnen vrouwen te maken krijgen met een nieuw hormonaal evenwicht. Niet voor iedereen even gemakkelijk. Zorgexpert Sylvia Daemen geeft tips & trucs om opnieuw de juiste balans te vinden. Donderdagavond 17 september 2015 in Bibliotheek Strijen.

In het kader van “Gezond in de Hoeksche Waard” organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met diverse partners een serie lezingen op het gebied van gezondheidspreventie en zelfzorg. Iedere maand wordt een aspect van gezondheid, preventie en zelfzorg besproken.

De lezing van donderdag 17 september is in samenwerking met Careforwomen en gaat over de hormonale achtbaan. In de overgang worden vrouwen geconfronteerd met grote veranderingen en een scala aan klachten. Hoe ga je hiermee om en wat kan je er zelf op een veilige manier aan doen? Spreekster Sylvia Daemen heeft een careforwomen praktijk in Rotterdam en geeft handige informatie die nodig is om goed door de overgang te komen. En natuurlijk is er ruimte voor vragen.

Datum:   17 september in de Bibliotheek Strijen (Stockholmplein 6)
Tijd:   19.30 – 21.30 uur
Kosten:  € 5,- met je biebpas € 2,50 korting

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!