logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
16sep 2015

Workshop e-books lenen in Oud-Beijerland

Woensdag 16 september 2015, van 10:30 uur tot 12:00 uur.

Workshop e-books lenen in

Grote schrijvers en recente titels. Via de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard zijn tal van aansprekende e-books te leen. Hoe werkt dit en hoe krijgen leners de e-books op hun tablet of e-reader?

Speciaal om iedereen wegwijs te maken is er op woensdag 16 september en maandag 28 september 2015 een workshop over het lenen van e-books.

Bibliotheekleden hebben vrij toegang tot een grote collectie e-books van bijna 10.000 e-books, met ook veel recente titels. Van grote schrijvers als Anna Enquist, Maarten ‘t Hart, Arthur Japin, Paolo Coelho, Ilja Leonard Pfeiffer, Joost Zwagerman, Arnon Grunberg, Hella S. Haasse, Thomas Lieske en Thomas Rosenboom komt vrijwel het totale oeuvre beschikbaar. De collectie wordt nog steeds uitgebreid.

Tijdens de workshop neemt Mediacoach Agnes van Lent de deelnemers stap voor stap mee in de wereld van de e-books. Aan de orde komen onder meer het aanmaken van een account bij het e-bookplatform en het zoeken en binnenhalen van e-books op een e-reader, laptop/pc of tablet. De deelnemers krijgen veel achtergrondinformatie om thuis zelf aan de slag te gaan met het lenen van e-books.

De workshop is gratis toegankelijk met een bibliotheekabonnement, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan in de bibliotheek zelf of via het aanmeldformulier op www.debhw.nl.

De workshop vindt in september tweemaal plaats:

  • woensdag 16 september, 10:30 tot 12:00 uur, in de Bibliotheek Oud-Beijerland
  • maandag 28 september, 15:00 tot 16:30 uur, in de Bibliotheek Puttershoek

Let op: wie een eigen laptop of tablet meeneemt, kan direct aan de slag.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!