logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
15sep 2015

Kleuren voor volwassenen en haken op het leesterras

Dinsdag 15 september 2015, van 14:30 uur tot 15:30 uur.

Kleuren voor Volwassenen is “in”. Er zijn kleurboeken speciaal voor volwassenen met mooie tekeningen om in te kleuren. Het is ontspannend om te doen en leuk om te zien hoe een kleurplaat verandert met de kleuren die je gebruikt.

Op het leesterras in de Bibliotheek Oud-Beijerland zijn op dinsdagmiddag 15 september 2015 kleurplaten en kleurpotloden voor volwassenen aanwezig en het kost niets om mee te doen.

Wie geen zin meer heeft om te kleuren kan deze middag ook haken!

In samenwerking met Pameijer worden elke maand diverse activiteiten georganiseerd op het leesterras in de Bibliotheek Oud-Beijerland. Het leesterras is dé plek om elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. Bezoekers kunnen meedoen aan de activiteit, maar men kan ook gewoon een heerlijke kop koffie drinken en de krant of een tijdschrift lezen.

Vrijwilligers van Pameijer staan op dinsdag in de Bibliotheek Oud-Beijerland en op donderdag in de Bibliotheek Numansdorp voor iedereen klaar. Ze hebben altijd tijd voor een praatje en denken graag mee als je ergens tegen aanloopt in het dagelijks leven.

Het kleuren voor volwassenen en haken is op dinsdagmiddag 15 september van 14:30 tot 15:30 uur. De activiteit is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!