logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
15sep 2015

Maak kennis met alle gratis biebapps

Dinsdag 15 september 2015, van 09:30 uur tot 11:00 uur.

De bibliotheek heeft zoveel meer dan boeken alleen. Bijvoorbeeld een uitgebreid aanbod voor apps op smartphones en tablets. Op dinsdagochtend 15 september 2015 kunnen deelnemers, onder leiding van computerdeskundige Edo Postma, in de Bibliotheek Numansdorp kennismaken met de vele apps die de bibliotheek heeft klaarstaan.

De meeste mensen weten inmiddels wel dat je e-books kunt lenen bij de bibliotheek. Deze kun je lezen op een e-reader of tablet. Maar niet iedereen weet dat je op je telefoon ook de catalogus kan raadplegen en materialen kan verlengen en reserveren. Wie geen zin heeft om zelf te lezen, kan zich laten voorlezen door de LuisterBiebapp. Geen zin in een roman, lees dan een kort verhaal in de VerhalenBieb. Zin in een mooi gedicht, laat je dan inspireren door de Poeziebiebapp vol prachtige literaire hoogstandjes. En zelfs muziek kan men luisteren met de app van Muziekweb. En dat is nog maar een klein deel van al het moois dat de bibliotheek te bieden heeft.

Wie wil weten of de bibliotheek voor zijn of haar tablet of smartphone iets bijzonders heeft, kan op 15 september van 9:30 tot 11:00 uur langskomen in de bibliotheek Numansdorp.

Deelname is gratis, aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.debhw.nl of in de bibliotheek zelf.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!